Първоначално публикувано от soldier_vl
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светва лампата на ръчната
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от clockmaster Покажи съобщениеТеста се прави като при затворена капачка, на контакт, натискаш бутона, който е на самата капачка - трябва да ти светне лампата на ръчната.Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеТрябват 2-ма обаче за тази операция. Един да натиска и един да гледа ламбата дал' свети.
Не съм сигурен, че имам такова бутонче.
Comment
-
Понеже и аз имам този проблем (лампичката ми свети постоянно) и днес прочетох писаното по темата и поръчках по всякакъв начин поплавъка, бутончето и какво ли още не но лампата не изгасва и за секунда. Какво друго да проверя за да изгасне тази лампичка?Last edited by tonov; d.m.y г., 20:38.Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashock Покажи съобщениеПонеже и аз имам този проблем (лампичката ми свети постоянно) и днес прочетох писаното по темата и поръчках по всякакъв начин поплавъка, бутончето и какво ли още не но лампата не изгасва и за секунда. Какво друго да проверя за да изгасне тази лампичка?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
привет колеги прочетох всичко до тук тай като и на мен днес ми се откри проблем смятам да ви попитам за всеки случай въпреки че знам отговора
при запалване на колата ми светва лампата на ръчната стоя 5-6сек. и изгасна.Това означава че трябва да видя течността на спирачките и ако е паднала да долея нали ?Alfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениеТова означава че трябва да видя течността на спирачките и ако е паднала да долея нали ?
Comment
Comment